De Citit : Știri

Statuile vivante vin la Plaza Romania in acest weekend

| 19 iunie

Plaza România continuă seria evenimentelor inedite și găzduiește în acest weekend grupurile de statui vivante, personificate de actorii teatrului Masca, sprijinind astfel tradiția spectacolului nonverbal în spații neconvenționale.
Începând de vineri, 20 iunie și până duminică, 22 iunie, vizitatorii Plaza România le vor putea admira pe Coana Chirița, Marry Poppins, Romeo și Julieta, Pirații din Caraibe și alte personaje interesante care se vor prezenta publicului sub forma unor statui vii. Acestea vor fi amplasate în incinta Plaza România, între orele 19:00 și 20:30, în fiecare din cele trei zile.
„Cei care nu au reușit să ajungă la Festivalul Internațional de Statui Vivante, organizat de teatrul Masca la începutul lunii iunie, se pot bucura zilele acestea de prezența statuilor vivante la Plaza România. Pentru noi, acesta este un mod de a sprijini cultura bucureșteană și de a continua să oferim clienților noștri spectacole inedited, de calitate”, spune Nina Scarlat, Center Manager Plaza România.
Teatrul Masca promovează un stil aparte, de teatru alternativ, verbal și nonverbal, cu accente pe expresia corporală, schimbând spațiile de joc obișnuite cu spații neconvenționale, dansul cu mișcările statuilor vivante și creând permanent mijloace de exprimare inedite.
***
Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.