De Citit : Editoriale

Niste suflet va rog. Face toti banii.

| 08 decembrie

Avem promotie la semne de exclamare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sarbatorile au venit!! Ce de reduceri! Ce de marfuri bune si cu suplimente la acelasi pret! Chiar si cei care nu au bani pot sa cumpere lucruri minunate, pe datorie, cu dobanda zero! Oaaau, laptopurile se pot cumpara cate doua la pret mai mic! Numai bine, sa faci cadou iubitei/iubitului sa crape de invidie vecinii din proximitate! Ca adica asa de mult o/il iubesti, ca nu te uiti la bani!
Si servetelele sunt ieftine, aproape nimic, daca iei doua baxuri! Vrei ceva inedit, nu ce ia orisicine?? Poate esti bautor de cafea… nu-ti refuza praful special care intareste gustul cafelei, iar daca esti spalator de masina nu uita ca exista ceva care tine mecanismul curat dupa ce pui detergent si apa dura care agreseaza de cate ori speli rufele saraca masinuta!!
A, si abonamentele la telefonul mobil! Cele mai grozave mai ales pentru tineretul care iubeste muzica romanceasca si glumele asijderea!
Si muzica, da, da si filme, si carti, sa nu uitam cartile care au fost deja prin nu stiu cate targuri de carte prestigioase si au avut mii de vizitatori si laudatori, cartile sunt ceva fin, special, mai ales cele cu 50%!
Sau si mai si! Excursii! Doar te prezinti la agentiile specializate si visul devine vacanta sau invers! Si cate actiuni umanitare, acum incepem sa stocam ceva si pentru nevoiasi!! Papucii!! Aia noi-nouti, pe care nu-i porti! Ei o sa se bucure.
Vinuri, parfumuri, eugenii, masini, oo, n-am zis inca masini?! Care aproape gandesc singure, de zici ca ele ne conduc pe noi!! Iupii!! Da.
La asta ma opresc! Pentru voi toti din partea mea cate-o masina! De imprastiat gandurile bune! Si visele implinite! Sigur ca e putin, dar e abea inceputul lui decembrie! Mos Nicolae a inaugurat seria bucuriilor comercializate. Pe vremea mea venea numai cu dulciuri si cu portocale. Si ne bucuram teribil. De fapt de sarbatori copiii sunt baza. La ei mirarea e autentica. Nu tine cont de bani. Oricum, cred ca daca exista macar putin suflet, sarbatorile sunt fericite! Chiar daca n-ai pasit in vreun magazin!