De Citit : Știri

Jason Statham este un „Mecanic” profesionist

| 24 februarie

Jason Statham este un asasin de elita cu un cod de onoare strict si cu un talent unic pentru eliminarea tintelor, in noul sau film Ucigasul Platit / The Mechanic.
Este o slujba care necesita un profesionalism desavarsit si o detasare absoluta, iar personajul inperpretat de Statham – Bishop – este cel mai bun din breasla. Numai ca atunci cand mentorul si prietenul sau apropiat, Harry, (Donald Sutherland) este ucis, Bishop isi pierde orice urma de detasare, urmatoarea lui misiune fiind una autoimpusa: vrea sa-i vada morti pe cei responsabili de crima.

Si ca lucrurile sa nu cumva sa se simplifice, Steve (Ben Foster), fiul lui Harry, il abordeaza pe Arthur, fiind ferm decis sa invete meserie de la acesta. Si de aici, problemele se tin lant.
Cu o distributie formata din: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland si Tony Goldwyn si cu o regie semnata de Simon West, thrillerul Ucigasul Platit / The Mechanic ne confrunta cu complicatul labirint al asasinatelor platite unde cea mai mica greseala poate fi fatala.
Filmul va rula incepand de vineri, 4 martie, in cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex, Cinema City Cotroceni si Sun Plaza precum si in reteaua Cinema City din Baia Mare, Arad si Bacau.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.