De Citit : Editoriale

Dragoste printre gratii

| 27 ianuarie

Frumoasa detinuta Emma l-a facut pe directorul penitenciarului sa se indragosteasca de ea. Omul si-a pierdut slujba pe viata si risca trei ani inchisoare.

Parata de alte detinute, geloase pe favorurile pe care le obtinuse, seducatoarea Emma a fost anchetata doar de femei din politie, ca sa nu rupa inima si altor barbati. Ea ispasea o pedeapsa de noua ani, pentru ca servise drept “momeala” grupului de tineri cunoscut sub numele de “banda barbarilor”. Folosind-o pe Emma, pe vremea aceea minora, “barbarii” au sechestrat in ianuarie 2006 un tanar vanzator si l-au torturat pana la moarte, timp de trei saptamani, incercand sa obtina o rascumparare de la parintii lui, pe care ii credeau bogati pentru ca sunt evrei.

Dupa proces, de cum a ajuns in inchisoare, Emma a cerut o audienta la director si l-a rugat pe acesta sa fie mutata in alt penitenciar… pentru ca s-a indragostit de el! Directorul, om la 40 de ani, cap de familie, a crezut-o si s-a indragostit pe loc. El a inceput sa-i acorde diferite favoruri, in schimbul unor relatii sexuale, total interzise de regulament. Emma a sedus si un paznic din inchisoare, astfel incat a putut primi mai usor cadourile, banii si… tortul de aniversare trimis de amantul ei principal, directorul!

Emma e de origine iraniana si numele ei adevarat e Sorour. A venit in Franta la 12 ani, impreuna cu sora ei handicapata si cu mama lor, infirmiera, care a fugit de un sot tiranic. A fost violata in grup cand n-avea nici 14 ani si de atunci are o ura nestinsa pe barbati. Emma avea dificultati la scoala dar visa sa devina stewardesa. Ea si-a dat seama ca are o mare putere de seductie asupra barba­tilor, ceea ce a facut-o sa accepte rolul de “momeala” in banda barbarilor. A facut 4 ani inchisoare, s-ar putea sa mai primeasca o pedeapsa, dar, la 21 de ani, viata ei demna de un roman, de-abia incepe…