De Citit : Știri

Energiea Pub, provoked by Grolsch – noul pub alternativ te invita la distractie!

| 29 februarie

Fosta tipografie Energiea se redeschide sub forma unui pub neconventional de cultura urbana, Energiea provoked by Grolsch. Sambata, 3 martie, vino sa descoperi un altfel de pub, un butic cultural-artistic urban care pastreaza inconfundabilul stil Grolsch.

Energiea este in egala masura pub si hub urban, un loc unde vei putea testa o bucatarie contemporana sanatoasa, te vei putea intalni la o bere cu prietenii, dar si cu cei mai activi artisti si performeri, fie ei DJ, artisti plastici, artizani, scriitori sau muzicieni. In cel mai pur spirit experimentalist Grolsch, Energiea provoaca si te invita la joaca, zi de zi si noapte de noapte in fiecare week-end.

Odata ce ajungi aici fara sa vrei vei retrai istoria de altadata si vei face o incursiune in secolul trecut, pe vremea renumitei tipografii. Interiorul ramane astfel fidel atat finisajelor, cat si functionalitatii din epoca, in spatiu regasindu-se prese si utilaje tipografice vintage. Memoria locului este pastrata in cel mai mic detaliu de arhitectul Corvin Cristian, care cu ingeniozitate a readus la viata un univers uitat, al literelor si povestirilor de odinioara.

Energiea Pub te invita sa iei pulsul cuvintelor, sa savurezi momente de arta grafica si sa dansezi pe ritmuri muzicale retroelectro!

Te asteptam sambata, incepand cu ora 15:00 sa savurezi painea si sosurile pregatite special de Energiea. Te invatam sa prepari in jumatate de ora o paine irlandeza si sa deprinzi arta sosurilor care nu cer nici foc, nici faina. Sustinut de Spic & Bob in colaborare cu Incubator 107. De la ora 17:00 te asteptam cu un atelier de Printuri ca pe timpuri – o initiere in lumea inceputurilor advertorialului, in penita si tus. Fii alaturi de noi si inspira-te pentru a realiza propriul print sau anunt de ziar!

Mai mult, printre ateliere te poti delecta cu demonstratii de arta grafica si teatrala. La apus, creativitatea iese la iveala, decorurile se schimba pentru a face loc unui spectacol de improvizatie, alaturi de cei de la Teatru Forum. Te asteapta o multime de surprize, printre care si o sesiune de arta grafica, lucrari autentice de typography art ce prind viata prin condeiul graficianului Daniel Radulescu.

Experienta Energiea Pub provoked by Grolsch nu poate fi completa fara Moonlight Breakfast, revelatia retroelectro din Romania anului 2011, cu proiectii marca Les Ateliers Nomad. In plus, Fanas vine cu un uimitor MPC live set si Bully va incheia seara cu ritmurile lui funky.

Enough talking, ne gasesti pe Brezoianu nr. 4, incepand de sambata 3 martie.