Locuri : Cazare

Grand Hotel

Grand Hotel oferă camere moderne, cu vederi ample spre oraş şi decorate cu picturi realizate de artişti locali. Hotelul este situat central, lângă primăria din Târgu-Mureş.

Camerele de la Grand Hotel au internet Wi-Fi gratuit, aer condiţionat, TV prin cablu şi mochete. Camerele sunt dotate cu o baie privată cu cadă sau duş.

Restaurantul spaţios oferă mâncăruri din bucătăria internaţională şi din cea românească, care pot fi servite şi în camera dvs. Barul oferă o serie de băuturi şi cocteiluri renumite.

Oaspeţii se pot bucura de o gură de aer curat în Parcul Central şi în Parcul Catedralei, ambele situate la maximum 400 de metri de Grand Hotel. Cetatea medievală a oraşului se află la 500 de metri distanţă.

Personalul de la recepţia deschisă 24 de ore poate furniza servicii de transfer către Aeroportul Târgu Mureş, aflat la o distanţă de 14,5 km. Gara din Târgu-Mureş este situată la 2 km de proprietate.
Room Service, Săli de conferinţă şi petreceri, Centru de afaceri, Spălătorie, Mic dejun în cameră, Serviciu de călcat îmbrăcăminte, Suită nupţială, Birou de turism, Fax/Copiator, Bancomat, Serviciu de concierge, Serviciu de transfer (contra cost)