Evenimente : Altele

11even

IMAGINEAZÃ-TI
Imagineaza-ti sute de orase din lume in care audiente de 111 persoane asculta 11 experiente de viata impartasite de oameni din comunitate. Imagineaza-ti mii de persoane care pleaca schimbate, motivate si cu speranta de la evenimente 11even. Imagineaza-ti zeci de mii de oameni care privesc clipurile inregistrate anual la evenimentele 11even si care gasesc incurajare, iau decizii si fac schimbari uriase in dinamica vietii lor ulterioare!
ASCULTÃ
Asculta atent 11 vorbitori in orasul tau si invata din experienta lor. Asculta cu mintea ce greseli a facut un antreprenor si evita-le in cariera ta. Asculta cu inima povestea luptei unui tanar care intr-o secunda a crezut ca a pierdut totul, iar in secunda urmatoare a decis sa lupte si sa invinga. Asculta teama care a incoltit in mintea unor oameni despre care niciodata nu credeai ca pot sa tremure si prinde curaj ca temerile tale pot sa fie infrante. Asculta razand si asculta plangand in aceasi seara. Asculta oameni ca tine si invata din experientele lor.

SALVEAZÃ
Salveaza cele 11 experiente in mintea si in inima ta. Salveaza bani in viitor invatand de la oameni care au pierdut. Salveaza timp si nu repeta greselile altora. Salveaza 11 poziti libere in agenda ta telefonica pentru cel putin 11 oameni pe care-i vei cunoaste la 11even in orasul tau. Salveaza 11even in 11/11/2011 in agenda ta!

Rezerva-ti un loc acum!