De Citit : Știri

ZBOARA cu PARAPANTA!

| 14 decembrie

Zbor in tandem cu parapanta, in zona Brasovului, alaturi de un pilot profesionist de la Scoala si Clubul Sportiv Para Team.

Incearca o experienta inedita si plina de adrenalina: zborul cu parapanta!
Indiferent de anotimp, zborul cu parapanta este o experienta unica!
Zborurile se vor efectua la Varful Bunloc (1200m), inainte de localitatea Sacele, Brasov, iar urcarea pana la locul decolarii se face cu telescaunul. Oricine poate zbura, singurele reguli sunt sa ai intre 40 si 100kg iar la decolare sa poti alerga cativa pasi; Trebuie sa fii echipat cu bocanci si imbracaminte adecvata conditiilor meteo, iar pentru confort maxim vei primi de la Para Team si un combinezon special pe perioada zborului.
Cum spunea Leonardo da Vinci, "odata ce ai gustat placerea zborului, intodeauna vei pasi pe pamant cu ochii indreptati catre cer, acolo unde ai fost si unde intodeauna vei dori sa te intorci", asa ca te invitam sa traiesti clipe de neuitat alaturi de echipa Para Team.
Echipa Para Team este alcatuita din piloti profesionisti, cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si rezultate exceptionale la competitiile nationale si internationale. Pilotii sunt licentiati pentru zborurile in tandem si autorizati de catre Asociatia de Zbor Liber din Romania.
Siguranta pasagerului si serviciile de inalta calitate, sunt lucrurile cele mai importante pentru Para Team.
Echipamentul este de ultima generatie, omologat special pentru zborul in tandem de catre institutii germane. Pentru "linistea" pasagerului, parapanta este echipata si cu parasuta de siguranta.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.parateam.ro, sau la e-mail: [email protected]
Persoana de contact: Razvan Levarda 0722 469 822.