De Citit : Știri

Ursul, in regia lui Dan Chisu, in curand in cinematografele din toata tara

| 08 aprilie

Comedia romaneasca Ursul, in regia lui Dan Chisu, va rula in cinematografele din toata tara la inceputul lunii mai.
Ursul este un road-movie plasat in Romania anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat incearca sa rezolve problemele financiare ale institutiei prin vanzarea singurului urs – batran si pe moarte – unui vanator german. Insa, manati de pasiunea pentru meserie si de dragostea pentru urs, artistii circului se impotrivesc directorului si il urmaresc pe acesta pana in locul unde urma sa aiba loc tranzactia.
Aventurile pline de neprevazut prin care trec ursul, angajatii circului si toti cei ce le ies in cale fac deliciul iubitorilor de comedie.
Din distributia filmului fac parte actori romani de renume precum Serban Pavlu, Mihai Constantin, Magda Catone, Claudiu Bleont si Gabriel Spahiu. Distributia este intregita de Andreea Gramosteanu, binecunoscuta publicului larg pentru aparitiile din serialul de televiziune Mondenii.
Pelicula Ursul a castigat, in 2008, finantare la concursul de scenarii organizat de Centrul National al Cinematografiei. De asemenea, filmul a fost finantat prin programul MEDIA al Uniunii Europene. Pe de alta parte, scenariul filmului a castigat in 2008 ”Best Pitch Award" in sectiunea ”Connecting Cottbus" din cadrul celei de-a 18-a editii a Festivalului International de Film de la Cottbus, Germania.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.