De Citit : Știri

Ultimele doua zile de spectacole in parcuri la Bucuresti – Cartier de Vara

| 01 septembrie

Parcurile Sebastian si Moghioros gazduiesc ultimele spectacole din cadrul evenimentului Bucuresti – Cartier de Vara. Pe durata intregului eveniment, timp de opt weekend-uri, pe scenele special amenajate in parcuri, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti a oferit publicului bucurestean spectacole de teatru de buna calitate, concerte si demonstratii de magie.

Sambata, 3 septembrie, in Parcul Sebastian, dimineata de la ora 10.00, Teatrul Excelsior prezinta celor mici spectacolul Veselie in vacanta. Seara, de la ora 19.00, pe scena se joaca Exercitiu de Commedia dell’Arte si Nu sunt Turnul Eiffel, spectacole oferite de ArCuB.

In Parcul Moghioros, dimineata de la ora 10.00, actorii Teatrului Ion Creanga aduc celor mici spectacolul Numai bucurii pentru voi copii. Seara, de la ora 19.00, Teatrul Mic vine cu spectacolul Ludwig, Nicolo & Jo.

Ultima zi a acestui eveniment, duminica 4 septembrie, aduce in Parcul Sebastian, incepand cu ora 10.00, spectacolul Povestile la voi acasa, prezentat de Teatrul Ion Creanga. Seara de la ora 19.00, puteti urmari piesa Cele doua orfeline, un spectacol produs de ArCuB.

Parcul Moghioros gazduieste la Foisor, dimineata de la ora 10.00, Teatrul Excelsior cu spectacolul Veselie in vacanta, iar de la ora 19.00, productiile oferite de ArCuB – Exercitiu de Commedia dell’Arte si Nu sunt Turnul Eiffel.