De Citit : Știri

S-a lansat FunkyDonkey.ro, primul site colectiv de fun din Romania

| 05 iunie

Hahaha Media lanseaza www.FunkyDonkey.ro , primul site colectiv de entertainment, la care toti priceputii umorului pot contribui cu poante, colectii de glume, definitii destepte si orice alt fel de material amuzant, sub forma de text, imagine sau video. Contributiile comunitatii fac din site un loc viu, cu continut fresh si umor pentru toate gusturile.
Continutul este grupat in 5 mari sectiuni, dupa formatul mesajelor postate de comunitate. Funky Images este sectiunea in care membrii comunitatii posteaza imagini amuzante, Funky Mix contine colectii de glume pe o anumita tematica, glumele in format text sunt grupate in sectiunea Funky Jokes , in Funky Videos se gasesc glumele in format video, iar in Funky Contest sunt competitiile de umor pentru comunitate. Membrii comunitatii se intrec permanent in generarea si postarea de continut amuzant, recunoasterea fiind adusa de like-urile si comentariile primite de la vizitatorii site-ului si ai paginii de Facebook.
FunkyDonkey.ro este site-ul magarusului cu acelasi nume, care spune glume pe Facebook.com/Bancuri. Pagina aduna in prezent aproape 600.000 de fani si are un reach saptamanal de peste 2.000.000 de utilizatori de Facebook.
De la lansarea in versiune beta pana in prezent, site-ul a ajuns la o audienta de aproximativ 300.000 de vizitatori unici si la 2.000.000 de afisari lunar.
Multumita profilului comunitatii si a ratei de engagement, FunkyDonkey poate asigura brandurilor, prin site si pagina de Facebook, endorsement pentru comunicarea in zona de fun, baza de seeding pentru pornirea materialelor virale (asigurand accesul la o baza initiala critica) sau lansarea unor aplicatii de Facebook (majoritatea userilor fiind logati in site cu contul de Facebook).
Partenerii media ai proiectului sunt IQads, Kiss Fm si Trilulilu. FunkyDonkey.ro este un produs Hahaha Media, dezvoltat de Blue Idea Concept si face parte din portofoliul regiei de vanzari Q2M – Thinkdigital Romania.