De Citit : Știri

OUT OF DOORS FEST 2014 – Evenimentul verii la malul marii

| 06 iunie

Out of Doors Fest este un eveniment ce scoate fenomenul Doors Club dincolo de usi, o extindere a ceea ce inseamna “Live Action” pentru Constanta.
O prima editie de succes, desfasurata in septembrie 2012, impune continuitate, motiv pentru care a fost creata edititia Out of Doors Fest 2014.
Editia a -2 a a Out Of Doors Fest Constanta va avea loc pe 11 si 12 iulie, in locatia de vara a clubului constantean Doors. Plaja Doors este situata in Mamaia Nord, zona Hanul Piratilor, intre orasele Constanta si Navodari.
Pentru 2014, Out of Doors Fest pregateste un line-up care sa includa cele mai apreciate trupe ale momentului.Programul va fi impartit pe 2 zile si ii are ca headlineri pe Vita de Vie si Cargo, alaturi de care vor urca pe scena si : Omul cu Sobolani, Robin and the Backstabbers, The Rock, Alternosfera, Byron, EMIL si Maddriven. Evenimentul va fi prezentat de catre Cristian Hrubaru, o personalitate emblema in lumea rockului romanesc.
Cele 2 zile de festival vor cuprinde si activitati desfasurate pe zi, ce urmeaza a fi anuntate pe parcurs.
Preturile biletelor sunt: 30 lei/ 1 zi si 50 lei/ abonament 2 zile. Abonamentele, in valoare de 50 de lei, au fost puse in vanzare si se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro , in reteaua magazinelor UMAN, SENIA, in agențiile Perfect Tour din toata țara si la sediul Clubului Doors Constanta , din strada Traian, nr. 68A, zona gara.
Out of Doors Fest este organizat de Clubul Doors in parteneriat cu Rock Fm, Ciuc, Jack Daniels, Neptun TV si Maritimo Shopping Center!