De Citit : Știri

Moby lanseaza un nou album – Destroyed

| 22 februarie

Moby va lansa un nou album pe 16 mai 2011, in format digital, dar si vinil si CD, intitulat Destroyed. Albumul vine si cu un album foto de 128 de pagini care contine 55 de fotografii realizate de catre Moby, in toata lumea.

Cu ocazia acestei lansari, care reprezinta cel de-al noualea album de studio al artistului, Moby ofera spre download gratuit primul EP al discului, intitulat Be The One, care contine trei piese ce vor fi incluse si pe album. EP-ul poate fi descarcat de pe site-ul oficial Moby, moby.com. De asemenea, vor fi realizate trei filme de scurt-metraj, o trilogie care sa sustina povestea celor trei piese inclusa pe EP. Filmele vor fi lansate online.
Discul Destroyed este o odisee internationala care prezinta viata lui Moby din spatele scenei. Albumul si cartea au fost realizate in acelasi timp, iar inspiratia a venit in timpul turneelor sustinute de artist.
Piesele de pe acest nou material de studio au fost scrise in camere de hotel de pe tot globul si reprezinta, de fapt, un soundtrack pentru orasele goale de la 02:00 dimineata. Destroyed evoca sentimente nocturne de exietate si izolare, dar si confortul singuratatii.
Pentru a sarbatori lansarea cartii, Moby va avea si o galerie foto de prezentare in Camden, intre 18 mai si 19 iunie.
***
Click pentru cele mai recente stiri.