De Citit : Știri

Madame Hooligan deschide concertul Manu Chao La Ventura

| 08 martie

Madame Hooligan va deschide concertul pe care Manu Chao il va sustine luna viitoare, pe data de 16 aprilie, la Sala Palatului. Concertul este inclus in turneul de promovare a noului proiect al artistului, Manu Chao La Ventura, ce se adreseaza in primul rand fanilor infocati ai muzicii lui Manu Chao.
Madame Hooligan a fost vazuta de agentul lui Manu Chao cu ocazia show-ului sustinut de trupa in Olanda, la inceputul anului, acesta fiind placut surprins de stilul eclectic al proiectului – un amestec ingenios de rock alternativ si neo grunge cu onomatopee vocale tipic romanesti si influente balcanice. Acest “sound exotic si interesant” care i-a facut remarcati si in orasul de origine – Los Angeles, California – a atras deja atentia mai multor agenti si promoteri europeni, Madame Hooligan urmand a sustine un concert show-case si in Londra, in fata a numerosi reprezentanti ai industriei muzicale internationale ce vor participa luna aceasta la ILMC (International Live Music Conference). In prezent, trupa isi face incalzirea cu o serie de show-uri la The Ark Underground, fiind de altfel prima trupa americana rezidenta intr-un club autohton.
Madame Hooligan a luat nastere la sfarsitul anului 2006 in Los Angeles, California, la initiativa lui Radu Almasan. Primul single al trupei, Freak the world, a ocupat timp de doua luni prima pozitie in clasamentul celui mai important post de radio dedicat muzicii indie rock din State Unite, fiind prezent si astazi in playlist-urile posturilor de radio de peste ocean. Au urmat nenumarate concerte, un album independent, intitulat Antiheroes si intampinat cu numeroase aprecieri din partea publicului si criticilor, precum si decizia de a duce muzica lor mai departe, dincolo de ocean.
Pe 16 aprilie, Radu, Ben, Felix si Austin vor urca pentru prima data pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in deschiderea concertului Manu Chao La Ventura. Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.