De Citit : Știri

Lady Gaga le-a aratat travestitilor din Kentucky cum trebuie s-o imite

| 14 martie

Sambata seara, dupa concertul pe care l-a sustinut la Louisville, Kentucky, in cadrul turneului Monster Ball, controversata vedeta Lady Gaga si-a facut aparitia, in mod neasteptat, la un bar gay din oras unde era organizata o intalnire a imitatorilor ei, majoritatea travestiti, anunta TMZ.com.
Desi abia ce terminase un concert extravagant de aproape doua ore, Mother Monster (Lady Gaga) a decis ca trebuie sa le arate fetelor cum trebuie sa sune noul ei hit, Born This Way.

In club, travestitii pe tocuri inalte, accesorizati cu tot ce trebuie, de la banda galbena de protectie si peruci colorate strident pana la costume handmade care imitau tinutele vedetei din videoclipuri si chiar machiaj facial cu model cranian, doze de suc in par, plase de pescuit si mult, mult sclipici.

In momentul in care diva excentrica si-a facut aparitia, pe scena, unul dintre travestiti interpreta chiar noul single, devenit instant imn al comunitatii gay. Lady Gaga si-a surprins admiratorii incepand sa cante live peste remix-ul din boxe. Imediat, s-a urcat pe scena unde a continuat sa cante si a dansat cu imitatorul sau. Dupa cateva minute, Lady Gaga a parasit clubul intr-un vacarm ametitor provocat de incantarea fanilor sai socati de placuta surpriza.
Vezi VIDEO aici