De Citit : Știri

Kasabian, Ellie Goulding, Nero & more@Sziget Festival 201

| 02 aprilie

Din ce în ce mai multe nume în programul Sziget 2015. Și încă nu e tot, pentru că Sziget Festival găzduiește, în cele 7 zile, în jur de o mie de programe și activități. Runda 1 de bilete la preț redus mai durează până la sfârșitul lunii aprilie.

Sziget Festival, recent încoronat „Best European Major Festival”, are de gând să păstreze acest titlu, oferind vizitatorilor un program original și o atmosferă unică. Cei care vor păși pe legendarul K-bridge, la intrare, vor fi întâmpinați de efecte vizuale și decorațiuni extraordinare. Spațiul în care se desfășoară festivalul poate fi descris, cu ușurință, ca „un loc grozav pentru a te pierde”, deoarece, în cele 7 zile, vizitatorii pot alege din aproape 1000 de programe, desfășurate în peste 50 de spații special amenajate. În plus, Sziget e la Budapesta, un oraș care merită explorat din plin!
Cele mai mari scene găzduiesc genuri diverse, în programul din acest an regăsindu-se Robbie Williams, Florence + The Machine, Alt-J, Martin Garrix, Foals, Interpol și mulți alții! Numele deja anunțate pot fi găsite pe site: http://szigetfestival.ro/programs.
Dar să vedem numele noi:
Scena principală și A38
Direct din UK sosește una dintre cele mai apreciate trupe indie rock britanice, Kasabian. Al 5-lea lor album urmează să fie lansat în acest an, așa că ne pregătim să ascultăm piese de pe acesta, la scena principală. Cantautoarea și multi-instrumentalista Ellie Goulding vine pentru prima dată pe scena principală de la Sziget, cu un sound distinct și o voce inconfundabilă. Scena A38 va vibra pe ritmurile celor de la Sigma, aflați în ultima perioada în mai toate topurile internaționale, dar și pe muzica trio-ului britanic Nero, ce tocmai au lansat material nou – vedeți „The Thrill”. Din Germania, Kraftklub adaptează cu succes versuri în limba germană pe piese indie rock…să vedem rezultatul!
Telekom Arena și Colosseum
Nume noi și pentru scenele dedicate muzicii electronice: scena imensă Telekom Arena și spațiul cu o atmosferă aparte, Colosseum. Aici, îi vom putea vedea pe Hernan Cattaneo, Laura Jones, Function, Ellen Allien, Stadium X, Lucas & Steve.
Un lucru e cert: la Sziget, distracția e asigurată.
Mai multe detalii despre program în perioada următoare.
Mai multe informații și bilete: www.szigetfestival.ro