De Citit : Știri

DJ OPTICK mixeaza weekendul acesta in Canada

| 24 februarie

Renumit atat in Romania cat si in lumea clubbingului international pentru viziunea sa avangardista si pentru seturile live de exceptie, DJ OPTICK, cel mai bun DJ autohton, isi pregateste intrarea, pentru a treia oara, in comunitatea clubberilor din Canada.
Weekendul incepe in forta pentru artistul convocat la marea adunare de vineri, din club Space (Bucuresti), unde va mixa alaturi de alti Dji de renume din Romania, pana la primele ore ale diminetii, cand isi va lua zborul catre un alt continent, pentru un alt show de senzatie.
Sambata, 26 februarie, DJ OPTICK duce conceptul de DJ Live Set la nivelul urmator, in BPM, un club de afterhours din Ottawa. Iar duminica, 27 februarie, cea mai cunoscuta petrecere a industriei clubbing din Montreal, il are invitat special pe acelasi DJ OPTICK, in clubul Muzique.
”La prima petrecere din Canada, am trait una dintre cele mai tari senzatii: cand am ajuns in fata clubului, am fost intampinat de un grup de petrecareti, in ropote de aplauze. Pentru o prima prezenta pe continent, am trait o senzatie iesita din comun si le multumesc tuturor celor de acolo. Atunci le-am promis ca o sa ma intorc si iata ca ma tin de promisiune pentru ca si anul acesta, promoterul celor mai cool evenimente din Canada, mi-a rezervat pupitrul de DJ pentru un weekend cu multa galagie”, a declarat entuziasmat DJ OPTICK.
Saptamana ce vine se anunta la fel de agitata pentru artist; DJ OPTICK revine in studioul Radio 21, de la ora 13.00, in emisiunea 21 @ Work si isi pune la punct agenda de petreceri pentru urmatoarele weekenduri.
***
Click pentru cele mai recente stiri.