De Citit : Știri

DJ-ita romanca Vika Jigulina concureaza cu Lady Gaga la Billboard Music Awards 2011

| 18 aprilie

Vika Jigulina si Edward Maya si-au regasit numele printre nominalizatii Billboard Music Awards editia 2011, cu piesa Stereo Love.
Cei doi artisti au reusit performanta de a li se alatura celor mai mari nume, precum Lady Gaga (Bad Romance & Telephone feat. Beyonce), La Roux (Bulletproof), Yolanda Be Cool & Dcup (We Speak No Americano).

Stereo Love este singura piesa romaneasca listata de celebra revista americana Billboard.
Hit-ul semnat Edward Maya & Vika Jigulina este prezent in Billboard Hot 100 de 27 de saptamani, recent, ocupand locul 45, dar cu o ascensiune pana pe locul 16, stabilind in felul acesta un record: cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de o productie romaneasca.
Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe data de 22 mai 2011.
Pana acum, hit-ul Stereo Love a fost licentiat la cele mai puternice label-uri din Rusia, Comunitatea Statelor Independente, Italia (inclusiv San Marino si Vatican), Bulgaria, Franta, Belgia, Olanda, Luxemburg, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Africa de Sud, America de Nord, Centrala si de Sud, Anglia, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania.
Vika Jigulina poate fi ascultata in fiecare seara de joi la VibeFm, incepand cu orele 20.00 iar prezenta sa este una dintre cele mai asteptate si anul acesta la Liberty Parade 2011.
***
Click pentru cele mai recente stiri.