De Citit : Știri

Din 2011, comedia are “Oscarurile” ei, The Comedy Awards

| 11 ianuarie

Reteaua MTV s-a gandit ca fanilor comediei nu le-ar strica o noapte a lor si, de anul acesta, comedia va avea premiile ei, The Comedy Awards, organizate sub auspiciile canalului TV dedicat, Comedy Central.
Evenimentul va avea loc la New York pe 26 martie, urmand ca gala sa fie difuzata la TV, inregistrata, in reteaua MTV, pe 10 aprilie.
“The Comedy Awards vor fi un omagiu adus genului care ne-a descretit fruntile an de an si un prilej de a onora cei mai buni actori de comedie, cele mai bune filme, seriale sau cel mai bun continut digital cu caracter comic. Evenimentul va fi o celebrare a celor mai talentati scenaristi, regizori si artisti care efectiv ne-au facut viata mai frumoasa si care ne-au facut sa radem cu pofta de-a lungul anului ce a trecut”, declara organizatorii in comunicatul oficial.
Show-ul din seara galei se anunta incendiar, producatorul acestuia, Don Mischer avand la activ evenimente ca Super Bowl, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice sau ceremonia preluarii Hong Kong-ului de catre China.
Nominalizatii pentru anul acesta nu au fost anunati dar din comisia de selectie fac parte nume grele ale comediei: James Burrows, Billy Crystal, Will Ferrell, Whoopi Goldberg, Brad Grey, Seth MacFarlane, Adam McKay, Jimmy Miller, Jay Roach, Ray Romano, Rory Rosegarten si Phil Rosenthal.
Castigatorii vor fi desemnati prin vot de catre un grup de 1000 de personalitati ale comediei de la scenaristi si regizori la actori si producatori. Si telespectatorii au un cuvant de spus, premiile publicului urmand sa fie desemnate in urma votului online pe site-ul thecomedyawards.com.
Reteaua MTV, detinuta de gigantul media Viacom, nu este la primul eveniment de acest gen. MTV a impus premii anuale care acum au devenit etalon, printre care MTV Music Awards, MTV Movie Awards sau Nickelodeon Kids Choice Awards.