De Citit : Știri

Creepy Animation Night la a patra editie

| 03 octombrie

Mai creepy, mai intens, cu si mai multa imaginatie bolnava: a patra editie Creepy Animation Night aduce pe 12 octombrie, de la ora 23:00, la Cinema Patria 22 de filme grupate in trei programe. Intre ele, un live act demential intr-o asociere unicat, special pentru Anim’est: Traum si Marius Rosu.

Noaptea speciala a scurt-metrajelor bizare, inedite, sumbre sau horror e deja traditie la Festivalul Anim’est. Anul acesta include filme ca Bobby Yeah (r. Robert Morgan), premiat la Clermont-Ferrand si nominalizat la BAFTA, cu un hot care intra in incurcaturi, Tentation (r. Loris Accaries, Marie Ayme, Claire Baudean, Audrey Janvier) care vine direct din competitia Annecy 2012, cu o viziune viscerala a erotsmului feminin. Rabbid si Lazarov sunt doua capodopere ale celebrului Nieto, cunoscut mai ales in advertising, pentru multe spoturi celebre (Nike, Coca Cola, Heineken, Peugeot), dar si pentru clipurile Faithless.

Traum (Mihai Andrei, Gigi Catrina si Alexandru Ghita), formata in 1996, este in pragul lansarii celui de-al treilea disc. Cantecele simple, fara floricele inutile, cu versuri rautaciose tipate de Mihai Andrei, spun povesti „soul" dintr-un univers aberant. Intr-un cuvant, garage punk .
Marius Rosu (artist vizual si director de creatie la G.A.V. Romania) spune lucruri putine, dar face multe!.

Biletele individuale pentru Creepy Animation Night 4 costa 30 de lei si s-au pus in vanzare online, pe ticketfan.ro si biletoo.ro, precum si in reteaua magazinelor Flanco.

Accesul minorilor in sala de proiectie la Creepy Animation Night 3 este strict interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu varsta de peste 18 ani.