De Citit : Editoriale

Cea mai tare previziune a anului. Socanta!

| 12 ianuarie

2012 va fi anul distractiei totale sau nu va mai valora nici un euro. Se stie, anii desemnati ca fiind cei mai negri, tristi, problematici, uraciosi, saraci, calamitati din istoria omenirii au fost si cei mai plini de treaba aia cu "toata lumea rade, canta si danseaza dar mai ales bea". Fara masura, pe cat posibil. Anii prohibitiei americane au fost cei mai spirituali. Cati bogati savarsiti in aburii alcoolului de atunci conduc lumea de acum…
Ehe, ce spirtoase, ce baluri, ce charlestoane, ce jazz indracit, desigur cu niste "incoruptibili" in coada. Imaginea frumoasa a justitiarilor supermani conta si atunci. Pe 2012 scuipa cu profetii economistii, vrajitoarele, politicienii, analistii, alienatii, profetii falsi sau coafati, vedetele, flacaii de la Nasa, ghicitorii in stele sau in gauri, cu alte cuvinte tot ce se lafaie puhav in lumea tabloida in care fiintam. La asa torente de groaza, pesimism si apocalipsa noi contracaram cu profetia distractiei totale in 2012. Inceputa saptamana de saptamana in 24-FUN si continuata de voi oriunde va pofteste inima.
Acestea fiind urate/prezise, eu zic sa dati o tura de verificare prin cluburile si puburile capitalei. Asa ca o misiune de recunoastere/reacomodare cu viata de seri-nopti prelungite. Ofertele sunt bune, unele seamana cu alea de mall, sale, saldi sau discounturi pentru toate gatlejurile. Serile studentesti mai aduc si ele gagici si oferte speciale, deci toata lumea are de unde alege o bucurie, o relatie de-o viata, o dragoste la prima vedere, o ceva. Teatrele se apuca din nou de joaca, premierele cinematografice ne bat in ecrane, expozitiile ies le vadere cu inspiratia de dupa sarbatori. Orasul se reinventeaza, viata merge mai departe printre asteroizi cazatori, cutremure, maiasi, plutasi, caderi de monezi si alte bazaconii zvarlite zilnic spre noi de mediul informational taboidizat.

Hai, supravietuire! Avanti popolo!