De Citit : Știri

André Rieu anunță al șaselea concert la București, pe 7 iunie 2015

| 06 februarie

Cel de-al șaselea concert pe care celebrul violonist André Rieu îl va susține la București este programat pentru duminică, 7 iunie 2015, în Piața Constituției. Biletele sunt disponibile începând de joi, 5 februarie, de la ora 9.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați. André Rieu promite un eveiment unic, concertele de la București fiind singurele organizate în aer liber pe care artistul le susține în lume, pe lângă cele de la Maastricht, orașul său natal.

André Rieu anunță organizarea celui de-al șaselea concert la București. Concertul este programat pentru ziua de duminică, 7 iunie, 2015, în Piața Constituției. Biletele sunt disponibile începând de joi, 5 februarie, de la ora 9.00, pe www.eventim.ro, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați. Peste 50.000 de bilete pentru concertele susținute de André Rieu la București s-au vândut până în prezent, cererea fiind în creștere.
„Dragi prieteni, sper ca ați început cu bine noul an! Vă trimit salutări din Berlin, suntem în plin turneu în Germania! În ultimele săptămâni, am primit atât de multe mesaje de la oameni minunați. De aceea, mă bucur foarte mult că am reușit să programăm încă un concert! Pe lângă tradiționalele concerte în aer liber pe care le susțin în Maastricht, orașul meu natal, concertele din România sunt unice, nu vom mai avea astfel de concerte în aer liber în anul 2015 nicăieri în lume! Nu pot să vă spun cât de mult aștept să ne întâlnim în aceste seri magice, la București!”, este mesajul transmis de André Rieu fanilor din România.
De asemenea, André Rieu îi invită pe fanii români să intre în atmosfera de Valentine’s Day cu un nou clip video dedicat special zilei de 14 februarie. Clipul poate fi vizualizat la acest link. “Sunteți și voi printre cei din imagini?”, se întreabă André Rieu.