De Citit : Recomandări

Formatia saptamanii: DESTRUCTION

| 16 februarie

Inclus in legendarul trio al thrash-ului Made In Germany, alaturi de Kreator si Sodom, DESTRUCTION demonstreaza dupa mai bine de doua decenii de activitate ca a ramas acelasi grup energic si pus pe fapte mari.

Multi il credeau un grup de moda veche, dar noul disc, Day Of Reckoning arata un Destruction in plina forma, cu multe idei moderne si un sound tipic pentru zilele noastre. Mai mult, noul set de piese demonstreaza ca ideile sunt inca pe masura valorii trupei, au agresivitate, uneori sunt chiar brutale, dar totul curge coerent si la obiect.
Cei trei muzicieni, Schmier (bass/voc), Mike Sifringer (chit) si noul venit in grup, bateristul Vaaver, pe numele adevarat, Wawrzyniec Dramowicz, arata inca o data ca thrash-ul are si alte dimensiuni, iar stilul lor, teutonic thrash metal, este si in 2011 la mare pret.
Day Of Reckoning este tipul de disc care te tine in priza de la prima si pana la ultima piesa, timp in care auzi tot ce e mai bun de pe teritoriul thrash metal – agresivitate, riff-uri de chitare in forta, o sectie ritmica dinamica, iar vocea lui Schmier este inconfundabila. Productia albumului este foarte bine pusa la punct, totul avand o latura echilibrata.

Pe langa cele noi 11 compozitii, noul album propune si un cover Dio, Stand Up And Shout, realizat si el intr-o maniera tipic germana, unde, totusi, melodicitatea este nelipsita.
Destruction s-a autodepasit prin acest disc de studio, iar Day Of Reckoning promite deja sa intreaca precedentele doua albume, considerate si ele produse de top in domeniu.
Iata cum inca un grup din vechea scoala thrash metal reuseste sa se mentina in frunte motiv pentru care Destruction merita statutul de grup al saptamanii atat pentru atitudine, cat si pentru creativitate.
Day Of Reckoning va aparea pe piata pe 18 februarie si va fi clar una dintre cele mai bune productii thrash metal pe 2011, iar piese precum Armageddonizer, Day Of Reckoning si Devil’s Advocate ies imediat in fata.
Citeste si:
– Formatia saptamanii: KORPIKLAANI;
– Formatia saptamanii: SIRENIA;
– Formatia saptamanii: STRATOVARIUS.
***
Click pentru cele mai recente stiri by Lenti Chiriac.