Locuri : Agenții de turism

Transair Agency

Profesionalismul este componenta principala pe baza careia s-a cladit o relatie sanatoasa intre membrii echipei noastre si clienti. Echipa reuneste consultanti in turism, specializati prin participarea la cursuri de formare profesionala si prin practica indelungata in industria turismului si a transportului aerian.
Flexibilitatea ne permite o abordare personalizata, adaptata necesitatilor fiecarui client, cerintelor fiecarei situatii cu care acesta se confrunta. Suntem flexibili in ce priveste programul de lucru. In foarte multe situatii, clientii nostri au beneficiat de asistenta turistica si in afara orelor de program ale agentiei. Suntem flexibili in ce privesc termenele de plata, cand este vorba de clienti corporatisti.
Implicarea reala a membrilor echipei in problemele clientilor nostri a condus la rezolvarea in timp util a acestora. Intr-o lume dinamica cum este cea a afacerilor rezolvarea rapida a problemelor este vitala. Noi suntem constienti de acest lucru si de aceea puteti conta pe noi.