Evenimente : Party

White Party (ultimul party N.A.S.S.A AGENCY)

N.A.S.S.A. AGENCY prezinta

<<<<<< WHITE PARTY >>>>>>>>>>
(ultimul party semnat N.A.S.S.A)
IMBRACAMINTE ALBA OBLIGATORIE

Dj line up:

// Sergiu Nadasan (MS) //
// AEROMASCHINE (B) //
// Dj Astro (MARTE) //

bilet: 10 lei
locatie: Avi-Cola
data: 16.10.2010

afis: http://djshiver.ro/video/white.jpg

Povestea N.A.S.S.A. incepe pe 24 aprilie 2009 la Bucuresti in Apasu Bar, unde a avut loc lansarea oficiala. Proiectul N.A.S.S.A. avea ca scop promovarea muzicii electronice si salvarea orasului Targu Mures de la muzica proasta. 5 Dj s-au unit pentru a duce aceste planuri la capat, Niro Lassano, Andreas Alessio, Shiver, Sergiu Nadasan, Aeromaschine urmand ca pe parcus Adrian Funk sa il inlocuiasca pe Aeromashine o data cu plecarea sa in Bucuresti. Impreuna am organizat petreceri in localuri si nu numai, toate respectand ideea principala. Printre locatii putem enumera, Shiraz, Evolution, Zanza Garden, Baby Blue, Down Town iar acum Tantra Caffe este victima ultimului dezmatz semnat N.A.S.S.A.
Pentru a crea atmosfera perfecta de distractie, N.A.S.S.A AGENCY dispunea de arma secreta, Dj Astro. Astronautul ratacit in cautarea celei mai tari petreci. Impreuna cu el muzica dj’ilor s-a auzit peste granitele orasului: Alba Iulia, Suncuius, Bucuresti, Sighetul Marmatiei etc.
Impreuna cu voi am reusit sa ridicam orasul Targu Mures din sicriul adanc al muzicii comerciale si de proasta calitate.
Misiunea noastra s-a indeplinit. Si pentru a termina in stil mare va invitam pe 16 octombrie la White Party… unde totul va fi alb inclusiv tu!
Ne cerem scuze pentru biletul de intrare, dar va merita fiecare banutz!
Pentru prima data de la plecarea sa AEROMASCHINE (ALIN CRIHAN) revine intr-un local din oras pentru a ne incanta auzul cu piesele sale

Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi in ultimul an!