Evenimente : Party

House Madness #4!

Kaldi Caffe (deasupra cafenelei Incanto) va invita la evenimentul " Kaldi`s House Madness #4 " ceva total diferit ce sa te scoata din monotonie
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⌫ Intrare 5 lei. Banii sunt investiti in aducerea unor artisti consacrati si pentru sustinerea proiectului House Madness
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Genuri de muzica abordate
⌦ Minimal
⌦ Deep-House
⌦ Tech-House
⌦ House
⌦ Techno

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Line-Up
⌫ Warm-up
⌦ Dj Nykkotin http://www.facebook.com/popan.florin
⌦ Alex Mish http://www.facebook.com/alexmishworld
⌫ Main ⌦ (Invitat special) DJ AVIRRA

Nascut in Pascani, Jud. Iasi pe 05.01.1989, Onofrei Bogdan Ionut cunoscut sub alias-ul AVIRRA descopera muzica electronica de la varsta de 14 ani.
In 2007 se muta la Sibiu si tot in acelasi an acesta se apuca de productie.Dupa 2 ani de munca, in 2009 mai exact trimite prima piesa ”Bustle” la casa de discuri din Italia (Underscore) piesa iesind pe un ”Various Artists”.Tot in anul precedent apare si primul Ep ”Diffusion” cu trei piese originale, la casa de discuri din Germania (Documenti Sonori Records).
Dupa nici o luna, apare si remix-ul facut pentru artistul Mollo, pentru piesa ”Fuck The Nanny”, fiind lansata la casa de discuri din Italia (Eklero Records).
In 2010 artistul incepe sa produca din ce in ce mai multe piese atat originale cat si remix-uri pentru diversi artisti, primind multe feedback-uri de la artisti din tara cat si din strainatate.
Tot in 2010 afla surpriza si se bucura de EP-ul intitulat ”THE MISSION” avand la baza piesele ”Melted Acid” si ”Train With Fire” lansate la labelul lui Glitter (Punch Underground) piesele fiind puse de legenda muzicii techno, Richie Hawtin (PLASTIKMAN).

Artistul a inceput sa mixeze in anul 2008 la diverse petreceri organizate de el sau invitat prin diverse cluburi si locatii.Anul 2010 este cea mai buna ascensiune a artistului,cand a inceput sa mixeze in cluburile si locatiile cum ar fi: Red Carpet (Sibiu), Orphee Pub (Sibiu), Platinum Events Hall (Sibiu), Kapital Club (DJ CONTEST 2010,Sibiu),Cotton Club (Sibiu),Mai Coffelounge (Sibiu),Music Pub (Sibiu),Oldies Pub (Sibiu), Zen Garden Lounge (Sibiu), Fusion Festival (Sibiu), si prin tara la Barocco Club (Bucuresti), Jou Jou Club (Bucuresti), Glow Club(Bucuresti), Cocoon Club (Brasov), Kebra (Brasov), MM Club (Predeal), Iguana Club (Barlad), Obsession Club (Barlad) …multe altele.
Este votat la premiile ”Nights Awards 2011” la sectiunea ”Cel mai bun DJ din Romania in 2010”, unde ajunge pe locul #36.
In 2012 tot la premiile ”Nights Awards” piesa artistului AVIRRA ” The Past Was Beautiful” intra la nominalizari si este votata la sectiunea ”Cea mai buna productie electronica din Romania”, clasandu-se pe locul #22.

Pe 20 Mai 2011 artistul AVIRRA isi deschide propriul sau label online digital, MINIZONE RECORDS.
Lanseaza release-uri cu artistii precum: DJ ASKY, AUDIOSOUND, BOGDAN N, MARIUS PEKA, IUREVICI ROMAN, ANDREW T, SUOLO, WOOPIE & ALEX FERRER, JUMY.

Genurile artistului AVIRRA sunt: Deep House, Tech House, Techno si House.