De Citit : Editoriale

Punk Jazz Armada

| 29 martie

Poate mi se pare mie dar parca profetii sfarsitului de lume stil 2012 au cam luat o pauza in ultima vreme. O fi de vina astenica primavara sau ca obiectul muncii n-a dat dezastrele, astea rezultatele scontate. Om trai cu frica mare si om vedea cum o scoatem la iveala cu martorii lu’ Maya sau cu babele balcanice degraba datatoare in bobi si ghicitoare profesioniste cu tarif ca la psihologi. Oricum „inteligenti“ care sa-i creada si mai ales sa le dea bani pentru aflarea destinului sunt multi de tot. Cam fara numar, ca sa vorbesc si pe intelesul oamenilor de stiinta de tip Nasa care si ei vad asteroizi impiedicati mai la tot pasul pe orbite. De-o fi una de-o fi alta, deocamdata zodia crizei economice pare a mai slabi in focosenie. Cu uimire observai mai alaltaieri ca agentiile de rating s-au mai imblanzit in privinta „oropsitei“ Grecii si chiar i-au prezis un fel de crestere economica prin 2013.

Iata ca nici dracul ascuns in banuti nu e chiar asa de negru. Si oricum a functionat treaba aia straveche cu „sa nu te increzi in greci nici macar atunci cand iti fac daruri“. Iata ca acel cal troian al datoriilor suverane varat via Grecia prin tarlaua financiara a Europei n-a prea dat roadele ravnite de creatorii sai. Creatori care vor fi desecretizati prin anul…, dar mai bine sa lasam prezicatoarele sa-si faca treaba si sa ne lumineze candva in viitor. Acum sa-mi urmez eu jobul si sa va scot din case pe 30 martie la „Punk Rock Underfest 5“ in Fabrica, la Tropics in Control (concert din seria New Pop Order) sau la lansarea „Romanian Jazz Collection“ din Passage Club.
Pe 31 varam niste Groove Armada la Romexpo la pachet cu Hernan Cattaneo. Imperiul austriac renaste pe 5 aprilie in Kulturhaus sub numele de Gasmac Gilmore! Cu tot cu cafele alese si muzici sanatoase, imperialiste. Avanti popolo!