Evenimente : Film

Sefi de cosmar / Horrible Bosses

De cate ori te-ai gandit sa iti omori seful pentru ca iti face viata amara? Vezi comedia Sefi de cosmar / Horrible Bosses, un film de Seth Gordon, din august la cinema.

Nick Hendricks (Jason Bateman), Dale Arbus (Charlie Day) si Kurt Buckman (Jason Sudeikis) sunt trei prieteni care, satui de sefii lor abuzivi, ajung la concluzia ca singura lor sansa de a fi linistiti este sa isi ucida sefii. Numai ca este usor de zis, greu de facut, pentru ca sefii lor sunt cu totul speciali…

Nick are parte de un sef dispus sa isi manipuleze angajatii (personaj interpretat de Kevin Spacey) in asa fel incat sa se aleaga praful de carierele lor, Dale este hartuit sexual de Julia (Jennifer Aniston), sefa sa stomatolog, iar Kurt a dat peste Bobby (Colin Farrell), un sef dornic sa concedieze orice fel de angajati.

Pentru ca demisia iese din calcul, intr-o seara, dupa ce beau mai mult decat trebuie si impulsionati de sfaturile ciudate ale lui Jones (Jamie Foxx), un fost puscarias, cei trei decid ca sefii ar trebui eliminati. Ei vor pune la cale un plan imbatabil, dar in momentul in care il pun in practica, planul lor de a-si omori sefii nu decurge cum si-ar dori.