Evenimente : Concursuri

Puzzle Night

PUZZLE NIGHT – SEZON NOU!!!
Din 6 noiembrie de la 8.30 pm, ÎN EXCLUSIVITATE LA OLD CITY PUB
REZERVĂRI LA: 0736 388 923

PUZZLE SHOP
Magazinul on-line puzzleshop.ro se ocupă cu asta din 2007, realizând puzzle-uri personalizate pentru toate vârstele, în forme și mărimi diferite. Prin intermediul nostru clienții au oferit peste 10.000 de puzzle-uri cadou, fiind mulțumiți în proporție de 99,9%.

PUZZLE NIGHT IN OLD CITY PUB – REGULAMENT
Dacă eşti deschis la distracţie ia-ţi prietenii şi vino la cel mai creativ şi în vogă concurs – puzzle-il. Formează-ţi o echipă de maxim 4 persoane şi participă la o competiţie unică de construit Puzzle.
CE TREBUIE SĂ ŞTII?
Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi dorinţă de distracţie, de restul avem noi grija. Venim cu puzzle-urile pe care le vei construi în cel mai scurt timp alături de echipa ta şi vă premiem de fiecare dată când urcaţi pe podium. ( Primele 3 locuri + 1 premiu Surpriza la fiecare ediţie). E foarte important de ştiut că poţi avea şi susţinători; ei nu vor face parte din echipa ta, dar te pot ajuta cu moralul şi bineînţeles la împărţirea premiilor. Sunt acceptaţi în concurs şi susţinătorii neconvenţionali: lanterne, veioze, frontale sau făclii.
NEW ENTRIES ARE WELCOME
Dacă ai ratat startul competiţiei, n-ai pierdut nimic, echipa ta e calificată atât pentru Premiile Ediţiei, acordate primelor 3 echipe în fiecare săptămână, cât şi pentru Premiul Final, în urma acumulării punctelor de-a lungul ediţiilor.
PUNCTAJ
Pentru fiecare ediţie primeşti puncte, de la 20pct la 2pct în funcţie de cât de repede ai construit puzzle-ul, pe care le notăm într-un clasament pentru echipa ta. La sfârşitul celor 10 ediţii dacă eşti din nou pe podium, ai garanţia noastră că nu te vom lăsa nepremiat şi neaplaudat.
Înscrierile se fac la faţa locului înainte de Startul fiecărei ediţii.
Intrare: 20lei / Echipă