Evenimente : Concerte

Toulouse Lautrec – LIVE in sufragerie

La doi ani de la infiintare, trupa Toulouse Lautrec suna foarte matur, dezvoltand un sound original si manuind la fel de elegant versurile in limba romana, engleza si franceza.
Toate single-urile lansate pana acum au intrat in topurile radiourilor care “suporta” muzica rock, “Te Spun”, “Yesman” si « Domino » avand statut de nr.1. Au urmat in mod natural invitatiile la festivaluri importante: Bestfest 2011&2012, Peninsula 2011, Liveland 2010, Padina Fest 2010&2011, Rocker’s si Rocker’s Cha
llenge 2011, Fete de la Musique 2011, Row.mania 2011, si prima incursiune peste hotare, la Zilele Francofoniei – Budapesta 2012.
Albumul de debut, intitulat « Heroes », a fost lansat in luna octombrie 2011 si contine o suma de piese care vorbesc despre eroi din viata de zi cu zi sau inspirati din literatura universala.
Cel mai recent videoclip al trupei este « Lumea-i un sat de vacanta », in regia lui Vlad Petri :http://www.youtube.com/watch?v=Bs_CB86RhJw
iar noul single al trupei este in urcare constanta in TopShow aici:
http://www.radioguerrilla.ro/top-show
Povesti cu alti eroi vor figura pe noul album aflat in lucru, le puteti descoperi in premiera cu ocazia mini-turneului din aceasta toamna!

Trio-ul se recomanda numai cu numele de scena, respectiv:
Apartman (chant & guitarre),
Dizzy (basse & chant) si
Greenman (batterie)

Trei personaje misterioase ascunse in spatele caciulilor si barbilor : Apartman, Dizzy si Greenman. Povestile lor impresioniste despre eroi si realitati alternative indeamna la depasirea oricaror idei preconcepute, pe acorduri de indie rock’n’roll.
Boemi si rebeli, cei trei Toulouse Lautrec propun un sound proaspat si vital unui public in crestere fulminanta!
http://www.toulouselautrec.ro/

Intrarea este 10 RON