Evenimente : Concerte

The MOOoD Live + afterparty RAPALA în Sesiunea de Noapte

The MOOoD s-au detașat încă de la început pe scena muzicii alternative românești prin showurile lor pline de energie și printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit –indie, datorită timbrului vocal special al solistului.
Succesul le-a fost confirmat și de invitațiile de a concerta pe scenele unor mari festivaluri: B’ESTFEST (2008 si 2009), în deschiderea concertului Lenny Kravitz, (2008- Romania) , Exit Festival (S…erbia – 2009), Eurosnic Festival (Olanda – 2009) , cel mai mare show-case festival din Europa.
Pe 14 aprilie 2011 , The MOOoD lansau primul lor album, intitulat simplu ”OOo” , înregistrat și mixat de Alexandru Ispas, considerat și ”cel mai așteptat album rock românesc” .

De curând, The MOOoD au plecat energizați de la Tuborg Green Fest Peninsula (Târgu Mureș, 2011) și au intrat în sala de repetiții pentru a pregăti cum se cuvine concertul de la Control.
Acum revin cu și mai multă energie în Tîrgu Mureș. Cu siguranță cunoașteți deja refrenurile celor mai vechi piese marca The MOOoD : Two Times, Back in the Shop, Stay Right, Lies….dar vă promitem că veți avea parte și de momente surprinzătoare : câteva piese care anunță deja un nou sound al viitorului album și evident, o evolutie live demențială.

Trebuie însă să vă amintim ca în august a apărut și clipul single-ului ”Stay Right” (directed by Hypno), care s-a dovedit un mare succes.

The MOOoD înseamnă acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitară, backing vocals) și Mihai Marin (bas, backing vocals).
Spread the MOOoD!!!

În plus avem o surpriză, îl avem ca invitat special pe DJ RAPALA din Timișoara parte a grupului LBC kru.
Rapala, s-a născut în Tîrgu Mureș, dar acum trăiește în Timișoara. Mixează și colecționează discuri de aproape 9 ani, fiind unul din membri cei mai activi muzical ai noii generații de artiști de după 2000. Este prezent constant la cele mai relevante evenimente naționale.
Cu o gamă variată de muzică de la funk, jazz la ritmuri energizante de drum and bass, RAPALA ne va ține cu muzica acolo unde trebuie ca să fim siguri că o să fie o noapte de Sâmbătă așa cum avem nevoie.

Prețul unui bilet pentru concertul live este 15 Ron (cam cât un pachet de țigări ) iar pentru cei care aleg să vina doar pentru afterparty, biletul este de 5 Ron.