De Citit : Știri

ZIP Travel organizeaza Targ de Joburi in Grecia

| 15 martie

In data de 24 martie 2012, la Bucuresti, Zip Travel desfasoara un nou targ de joburi, de data aceasta cu angajatori din Grecia.
La acest targ ai posibilitatea sa participi la un interviu de angajare sustinut cu un reprezentant al companiei, interviu in care ti se pot lamuri foarte multe aspecte referitoare la beneficiile angajarii tale in cadrul respectivului hotel.

Totodata vei putea sa afli mult mai multe detalii despre programul de lucru, despre facilitatile oferite clientilor respectivului hotel, detalii care nu se pot regasi din oferta transpusa de acesta.

Pentru acest program se pot inscrie studenti si tineri, cu sau fara experienta. Salarizarea incepe de la 400 de euro si creste in functie de experienta iar cazarea si masa sunt oferite de angajator in mod gratuit.

ZIP Travel a adus programul Work and Travel Grecia in Romania inca din anul 2007. ZIP Travel are o experienta foarte bogata in ceea ce priveste cerintele si specificatiile angajatorilor ce recruteaza cu acest tip de program.

Inscrie-te acum pentru acest targ de joburi si beneficiezi de un cost promotional pentru program! Targul va avea loc la sediul companiei Faros Mayak