De Citit : Știri

Vara asta, Cinema City pune la bataie jumatate de milion de premii

| 14 iulie

București, 14 iulie. Cinema City lansează cea mai mare promoție a verii 2014, cu șanse de câștig de peste 70%. Peste 500.000 de premii își așteaptă câștigătorii în cinematografele Cinema City până pe 31 august.
Dacă șansele să ne intre full house la poker sunt de 0,144057 %, iar probabiliatea să câștigăm la Loto este și mai mică, cu doar 0,0987% șanse , Cinema City lansează o promoție în care șansele să câștigi unul din premii sunt de 71.42%. 2 cinefili din 3 vor câștiga în vara asta unul din cele peste 500.000 premii: bilete la film, popcorn, răcoritoare, ciocolată, excursie în Dubai sau Grecia.
Mecanismul promoției “Răzuiește în forță pentru premii legendare” este simplu: mergi la film la Cinema City și, odată cu biletul, primești cartonașul răzuibil care poate ascunde un premiu instant. Tichetele intră apoi în tombolă, iar participanții pot câștiga 1 excursie în Dubai și 2 excursii în Grecia.
Cele mai noi filme proiectate în cinematografele Cinema City fac parte din promoția care se incheie pe 31 august, iar câștigătorii vor putea intra în posesia premiilor până la finalul lunii septembrie. Regulamentul poate fi citit aici: http://cinemacity.ro/promos.
Noutăți despre filmele și campaniile Cinema City apar mereu pe pagina de Facebook.

Despre Cinema City

Din martie 2014, după semnarea acordului de colaborare a celor două business-uri de cinema Cinema City International și Cineworld Plc, noua companie a devenit al doilea cel mai mare operator de cinematografe din Europa. Compania operează în opt țări, deține 201 cinematografe multiplex, cu un total de 1.852 săli, 18 IMAX și 6 săli 4DX.
Brandul Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel și din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă continuu rețeaua pe o piață de peste 100 de milioane de locuitori, distribuită în șapte țări: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia și România.
Odată cu deschiderea Cinema City Ploiești AFI Palace, compania extinde numărul de săli operate în România la 148, care însumează peste 26.000 de locuri, consolidându-și poziția de lider al pieței. În prezent, Cinema City are 16 cinematografe în țara noastră, la București AFI Palace Cotroceni și București Sun Plaza, Arad Atrium și Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj Iulius Mall, Cluj Polus Center, Constanța, Iași, Pitești, Ploiești Shopping City și Ploiești AFI Palace, Timișoara și Târgu Mureș. Cinema City intenționează să își extindă portofoliului, până la finele anului 2016, cu 22 noi cinematografe în România.