De Citit : Știri

Vanzari record pentru concertul Bon Jovi: o categorie de bilete este deja SOLD OUT

| 17 februarie

Concertul Bon Jovi ce va avea loc in data de 10 iulie in Piata Constitutiei din Bucuresti inregistreaza vanzari spectaculoase. La nici doua saptamani de la punerea in vanzare a biletelor, categoria de tichete la pret promotional este epuizata, numarul total de bilete vandute depasind 10.000.

"Ne bucuram ca asteptarile noastre au fost confirmate, chiar daca pentru Eventim asta a insemnat program prelungit in weekend si o perioada extrem de incarcata”, a declarat Valentin Vasiloiu, Managing Director Eventim.
Mai mult, din cele peste 10.000 de bilete vandute, 1500 sunt in Bulgaria, semn ca fanii din tara vecina asteptau cel putin cu aceeasi nerabdare punerea in vanzare a biletelor. Pe langa Bulgaria, s-au mai vandut bilete si in Serbia, Ungaria si Austria.
Cele 2000 de bilete la pret promotional s-au epuizat, iar in acest moment au fost puse deja in vanzare bilete la pret normal pentru sectiunea de peluza.
Urmatoarea categorie de bilete care se va epuiza este Golden Circle, in fata scenei, in care mai sunt sub 2000 de bilete disponibile. Eventim apreciaza ca si aceasta categorie de bilete va fi SOLD OUT in doua-trei saptamani.
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.