De Citit : Știri

Urban inFusion Fest 2013 – Mix urban intr-un festival !

| 09 august

Fusion ARENA propune timp de 3 zile, in perioada 16-18 august, competitii spectaculoase de skateboarding, bmx si role in cel mai tare skatepark indoor din tara, precum si battle-uri incitante intre trupe de B-boy si Street Dance.
Serile dedicate petrecerilor sunt antrenate cu super-concerte si DJ Sets. Sambata, 17 august, se va dezlantui o petrecere in stil Desperados, Light-up Party cu R.O.A si Bass Turbat, iar duminica, 18 august, vor imparti scena Flou Rege, Chimie si Norzeatic @ Hip-Hop Young Blood Party.
Momentele surpriza de dans ale celor de la Simply That si Frequency vor da festivalulului doza de dinamism si nonconformism specifice acestei culturi traite entuziast de tanara generatie.
Prima editie Urban InFusion Fest marcheaza lansarea Fusion ARENA, locul unde ingrediente precum grafica urbana, action sport-urile, street dancing-ul si muzica live se mixeaza in proportii personalizate pentru retete individuale de experienta 100% urbana !
Skatepark-ul indoor cu un set-up generos, sala de street dance, zona de bar si spatiul pentru concerte si petreceri – background-ul perfect pentru zile pline de adrenalina si nopti vibrante.
Intrare libera la petreceri !