De Citit : Știri

Tratament VIP pentru Shakira

| 04 mai

Cu doar cateva zile pana la concertul pe care Shakira il va sustine saptamana aceasta la Bucuresti, organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru ca diva columbiana sa se simta ca acasa. Incepand cu felul in care va fi amenajata cabina si terminand cu meniul artistei, totul este aranjat in cele mai mici amanunte, de tratament preferential urmand a beneficia nu doar artista ci si membrii echipei sale.
Concertul Shakira va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, in deschiderea show-ului urmand a concerta Smiley si Bosquito. Click pentru restrictii si informatii acces.
Tratamentul de care Shakira se va bucura la Bucuresti este unul demn de o adevarata vedeta internationala. Pentru a crea o ambianta placuta, in care artista sa se simta cat mai confortabil, cabina ii va fi decorata cu mobilier de colectie, lucrat manual: o canapea mare, umpluta cu puf de gasca, doua masute de cafea din lemn indian de sheesham, scaune din acelasi material si o oglinda marocana. Din cabina artistei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune si piersici), micile gustari, chipsuri si bomboane asortate, precum si ceaiuri de diferite arome, racoritoare dietetice, apa plata si nu in ultimul rand bere romaneasca Ciuc Premium.
Echipa cu care Shakira va ajunge la Bucuresti este alcatuita din peste saptezeci de persoane, printre care se numara cei 8 membri ai bandului sau, 2 dansatore si un coregraf, make-up artistul si stilistul personal, precum si un profesor de franceza ce o insoteste la majoritatea concertelor sale. Cinci membri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu vor lipsi preparatele de acest tip, carora li se vor alatura iaurturile naturale, salatele (de rosii, castraveti sau ciuperci), si dulciurile: prajituri de casa, ciocolata neagra si batoane dietetice.
Pregatirile pentru concertul de sambata au intrat deja in linie dreapta, Piata Constitutiei fiind inchisa in vederea amenajarii zonei de concert. Pentru construirea scenei echipa de productie a evenimentului a folosit echipament importat tocmai din Olanda, transportul acestuia si a echipei necesitand 13 tiruri de mare tonaj si 6 autocare.
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.