De Citit : Știri

Toamna începe cu oferte noi la Pizza Hut

| 12 septembrie

Bucureşti, 11 septembrie 2014 – Toamna aceasta, Pizza Hut a pregătit o surpriză pentru iubitorii de pizza, pe care îi așteaptă cu rețetele preferate la un preț special. Orice pizza mică din categoriile Favorite, Speciale și Complete are acum un preț unic, de numai 10 lei
De asemenea, Pizza Hut introduce în meniu trei produse noi, pentru un antreu apetisant: supă cremă de legume și supă cremă de roșii, servite cu o porție de crutoane, și nachos cu jalapenos, roșii, brânză Cheddar, brânză Mozzarella, serviți cu un sos salsa.

„Cu toții avem o rețetă de pizza preferată, însă uneori ne dorim să încercăm ceva nou. Știm că e greu să iei o decizie când sunt multe variante, așa că ne-am propus să îi ajutăm pe clienții noștri cu un preț special: în perioada septembrie – octombrie pot comanda orice pizza mică doresc, cu numai 10 lei. În plus, ne-am îmbogățit meniul din restaurante cu noi antreuri, pentru o masă completă”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Oferta Pizza Hut este disponibilă în perioada septembrie – octombrie 2014, atât în restaurante, cât şi la pachet. Pizza mică are prețul de 10 lei pentru blaturile Thin’n Crispy, Pan și Classic.

Pentru mai multe detalii despre ofertele din restaurante, urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.
* * * * *
Despre Pizza Hut
Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine opt restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti şi Timişoara. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 50 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 10.000 de restaurante în mai mult de 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.