De Citit : Știri

The Light Cinema prezinta: Halloween Movie Day

| 20 octombrie

The Light Cinema va invita pe 31 octombrie la
Halloween Movie Day
si va ofera un pachet special pentru acest eveniment:
Film horror si Popcorn la doar 15 lei
Daca ai curaj, te provocam sa traiesti un Halloween terifiant la The Light Cinema, in ziua de 31 octombrie, vizionand o selectie dintre cele mai noi filme horror la un tarif special.
Vino la Halloween Movie Day la The Light Cinema in data de 31 octombrie si profita de oferta horror: un film si un popcorn la tariful special de 15 lei!
Filmele participante la Halloween Movie Day:
Coarne
N15 2h00m
Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viata indestulata si plina de privilegii si vrea sa se insoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilarie. Cand Merrin este violata si ucisa cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al politistilor insarcinati cu rezolvarea cazului, ceea ce il umple de revolta si furie neputincioasa pe tanar. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezeste dupa o noapte de betie cu doua protuberante dureroase pe cap si darul de a-i face pe cei din jur sa-si marturiseasca cele mai ascunse secrete.
Annabelle
N15 1h40m
Inainte de Traind printre demoni a fost Annabelle. V-a îngrozit de-a dreptul in "Traind printre demoni", insa abia acum incepe totul pentru Annabelle. Capabila de cele mai crunte acte de cruzime, papusa Annabelle este inchisa intr-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeste doar vizita preotului, care o binecuvanteaza de doua ori pe luna.
Dracula: Povestea nespusa
N15 1h40m
Filmul spune povestea lui Vlad Tepes explorand evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa in "cel mai faimos vampir din toate timpurile". Povestea incepe cand Vlad (Luke Evans) era inca muritor si descrie relatia turbulenta a familiei domnitorului cu violentul si lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-si salva tara si familia, Vlad si-a vandut sufletul diavolului.
Si ne izbaveste de cel rau
N15 2h00m
Detectivul din New York Ralph Sarchie are parte de propriile-i probleme, dar viata i se da peste cap si mai rau cand incepe sa investigheze o serie de crime pe cat de oribile, pe atat de inexplicabile.
Noaptea Judecatii: Anarhia
N15 1h50m
Sequelul succesului de casa din 2013 porneste de la aceeasi premisa si exploreaza evenimente petrecute in unica noapte din an cand, timp de 12 ore, orice crima ramane nepedepsita. In centrul atentiei este un barbat hotarat sa profite de Noaptea Judecatii pentru a razbuna moartea fiului sau. El va ajunge sa ajute mai multe persoane sa supravietuiasca acestei nopti cand totul este permis.
Precum in iad, asa si pe pamant
IM18 1h40m
PRECUM IN IAD, ASA SI PE PAMANT este o calatorie in lumea terorii si a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafata adevarul de care ne temem cu totii: demonii personali sunt intotdeauna pregatiti sa se intoarca pentru a ne bantui.

Aceasta oferta speciala include orice film horror la alegere dintre cele care ruleaza conform programului Halloween Movie Day, in data de 31.10.2014.
Fiecare combinatie de film horror + popcorn mic costa 15 lei. Se pot achizitiona mai multe astfel de pachete. Oferta nu este limitata la un singur film.
Evenimentul este interzis minorilor!
Programul filmelor va fi anuntat in curand!
Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171 LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA
PENTRU REZERVARI SI INFO: 021 3699740/ 021 3699797 / 0737026226/ 0737 026 227/ [email protected] www.lightcinemas.ro; www.facebook.com/TheLightCinema