De Citit : Știri

Teatrul de Animaţie Ţăndărică aduce Lampa lui Alladin pe scena Grand Cinema & More

| 25 aprilie

În această sâmbătă, Grand Cinema & More pune în scenă piesa „Lampa lui Alladin”, o producţie a Teatrului de Animaţie Ţăndărică.

Teatrul de Animaţie Ţăndărică aduce Lampa lui Alladin pe scena Grand Cinema & More

Spectacolele pentru copii oferite de Grand Cinema & More, în parteneriat cu Teatrul de Animaţie Ţăndărică, continuă cu piesa Lampa lui Alladin. Aceasta se joacă pe scena din sala EPIKA sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 11:00.

Piesa Lampa lui Alladin <http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/teatru-copii/item/655-lampa-lui-alladin> , a cărei poveste face parte din celebra antologie O mie şi una de nopţi – cel mai vechi manuscris arab, urmăreşte aventurile pline de haz ale lui Alladin, un tânăr fecior de croitor, netrebnic, derbedeu şi leneş căruia nu îi place nici şcoala, nici munca. În urma găsirii unei lămpi fermecate, Alladin va putea să-şi îndeplinească orice dorinţă.

Prezenţa marionetelor impresionante, a decorurilor superbe precum şi integrarea tehnicilor digitale şi a efectelor cu lumini de cuarţ în structura piesei reprezintă o noutate ce va captiva atenţia celor mici.

În stagiunea de primăvară găzduită de Grand Cinema & More, vor mai putea fi urmărite piesele Albă ca Zăpada <http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/teatru-copii/item/589-alba-ca-zapada> , pe data de 3 mai, Capra cu trei iezi <http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/teatru-copii/item/417-capra-cu-trei-iezi> pe 10 mai şi Pinocchio <http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/teatru-copii/item/648-pinocchio> pe 17 mai.

Programul complet al pieselor care vor fi jucate pe scena Grand Cinema & More poate fi găsit pe pagina http://www.grandentertainment.ro <http://www.grandentertainment.ro> .