De Citit : Știri

TARA, TARA, VREM B-BOY MONDIAL!

| 09 mai

Un B-Boy roman poate ajunge la Finala Mondiala Red Bull BC One din Franta

Cautarea pentru urmatorul campion mondial de breakdance a inceput in toata lumea, iar acum a venit si timpul Romaniei sa recruteze cel mai talentat B-Boy. Cine va reprezenta tara noastra la finala regionala Red Bull BC One din Croatia si poate chiar si la finala mondiala din Franta vom afla sambata, 24 mai, intr-un eveniment cu si despre B-Boy care se va desfasura in Bucuresti, in cadrul Back in Action de la Fusion Arena.

Anul trecut, China ne-a reprezentat la finala regionala din Ucraina. Cine va fi anul acesta cel mai bun B-Boy local din arena?

Astfel, pana pe 23 mai te poti inscrie la Red Bull BC One Cypher Romania pe http://www.redbull.ro/bcone 2014. Pe 24 mai, in prima parte a zilei vor avea loc calificarile locale, in cadrul competitiei Back in Action 8th Edition. Cei mai buni 16 B-Boys/B-Girls vor ajunge in Finala Nationala, care se va desfasura in aceeasi zi, incepand cu ora 19.00, la Fusion Arena din Bucuresti. Un prestigios juriu format din B-Boys respectati in intreaga lume va decide cine va reprezenta Romania la calificarile regionale, din Croatia.

De la prima editie, in urma cu zece ani, Red Bull BC One si-a dobandit reputatia de a fi primul Campionat unu la unu de B-Boying. Prima intalnire mondiala a celor mai buni B-Boy a avut loc in Elvetia, iar de atunci comunitatea s-a extins enorm, alaturi de renasterea culturii de B-Boying per ansamblu. Redbullbcone.com reprezinta cea mai mare retea online pentru B-Boys si fani; iar evenimentul gazduieste cea mai mare comunitate Facebook din domeniu, avand peste jumatate de million de fani.

Ca o perpetuare a mostenirii acestui eveniment, echipa Red Bull BC One All Stars a fost formata in 2010, crescand de la formula originala de patru, la noua dansatori renumiti la nivel international, toti fiind veterani ai acestei competitii. Acestia calatoresc in jurul lumii pentru a sustine workshopuri de invatare, pentru arbitraj si pentru a participa la battle-uri. In acelasi timp, ei servesc drept sursa de inspiratie si ajuta la educarea noilor generatii prin impartasirea pasiunii si cunostintelor despre B-Boying – unul dintre elementele originale ale curentului hip-hop.

In 2014, Red Bull BC One se reintoarce la Paris pentru prima oara dupa finala din 2008. Aceasta este locatia perfecta pentru editia cu numarul 11. Aici suntem acasa la Lilou (dublu campion mondial (2005 – Berlin si 2009 – NYC) si la Mounir ( 2012, Rio de Janeiro).

Anul trecut am marcat un deceniu de Red Bull BC One si i-am vazut pe cei 8 campioni mondiali in arena, luptandu-se intr-o noua provocare. Milioane de oameni l-au incoronat pe Hong 10, care si-a trecut a doua centura mondiala in palmares.

Afla mai mult
Comunitatea online: http://www.redbullbcone.com
Facebook https://www.facebook.com/events/663830950318775/
Twitter: http://www.twitter.com/redbullbcone.com