De Citit : Știri

Sting in concert greatest hits la Bucuresti, alaturi de live band si orchestra

| 22 februarie

Sting va aduce cele mai indragite hituri ale sale in Romania, unde va concerta alaturi de live band si orchestra pe 6 iunie 2011. Concertul, care face parte din turneul mondial Symphonicity, va avea loc in Piata Contitutiei.

Dupa nenumarate concerte sold-out sustinute in America de Nord, Europa si Australia, turneul Symphonicity isi va completa programul cu noi show-uri in Franta, Germania, Italia si Europa de Est.
“Un spectacol extraordinar” – Bild Hamburg (Germania)
“Sting cu orchestra este rock magic” – La Stampa (Italia)
“perfect in absolut orice detaliu… o reprezentatie ideala” – Komsomolskaya Pravda (Rusia)
“S-ar putea spune ca tot ceea ce a facut a fost magie pura” – Rzeczpospolita (Polonia)
“Sublim din toate punctele de vedere” – A-Listed (Marea Britanie)
Turneul Symphonicity il prezinta pe Sting intr-o serie de concerte inedite, in cadrul carora artistul interpreteaza cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa intr-o noua versiune, acestea fiind re-orchestrate pentru aranjament simfonic.
Artistul va fi acompaniat pe scena de un grup de muzicieni de succes: Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass).
Prima incursiune a lui Sting in domeniul muzicii clasice a inceput odata cu albumul Songs from the Labyrinth lansat in 2006 la Deutsche Grammophon, albumul oferind o interpretare fascinanta, la lauta, a muzicii compozitorului John Dowland (secolul XVI). Dupa incheierea turneului ce a marcat reunirea trupei The Police, Sting s-a intors la pasiunea lui pentru combinarea genurilor muzicale cu albumul If On A Winter’s Night…, care a debutat direct pe prima pozitie in clasamentul Billboard Classics.
Odata cu mult apreciatul turneu mondial al lui Sting, Deutsche Grammophon/Cherrytree Records a lansat recent un pachet CD/DVD live, Live in Berlin, featuring the Royal Philharmonic Concert Orchestra, conducted by Steven Mercurio. Aceasta colectie exclusiva contine o serie de piese ce nu au fost lansate pana acum, alaturi de cateva dintre cele mai cunoscute hituri ale artistului, printre care Roxanne, Every Little Thing She Does Is Magic, King Of Pain, Fields Of Gold, toate "regandite” pentru un aranjament simfonic.
Avandu-l ca oaspete special pe Branford Marsalis, aceasta experienta de concert live poate fi descrisa drept Simfonie pura. Deutsche Grammophon/Cherrytree Records a lansat si un album de studio, Symphonicities, un material apreciat de critici din intreaga lume, printre piesele incluse in noul material numarandu-se Every Little Thing She Does Is Magic, Roxanne, Next To You, Englishman In New York, I Burn for You, Why Should I Cry for You si She’s Too Good For Me.
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.