De Citit : Știri

Stefan Banica sarbatoreste femeia prin 2 concerte speciale

| 16 februarie

Stefan Banica a ales in acest an un mod inedit de a sarbatori femeia: va sustine pe 7 si 8 martie, ora 19:30, la sala Circului Variete Globus din Bucuresti, doua concerte extraordinare unplugged: Te iubesc, femeie!.
Dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor, dar nu numai lor, concertele artistului vor aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.
Spectacolele pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie pot pune bazele unei viitoare traditii, asa cum au devenit in timp concertele sale extraordinare de Craciun, care, la finalul acestui an, vor marca 10 ani de existenta.
“Este un concert de suflet dedicat, in mod special, doamnelor si domnisoarelor, pentru toate varstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cantece de dragoste pentru albumele mele, insa nu au avut toate norocul de a fi mediatizate, promovate si mi se pare fericita ocazia de a le canta in acest context intr-o varianta unplugged, intr-o maniera calda, care lasa doar muzica sa vorbeasca”, a declarat Stefan Banica.
Click pentru detalii concerte si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.