De Citit : Știri

Rock the City: bilete reduse pana pe 15 aprilie

| 06 aprilie

“Rock the City 2011 este un proiect ambitios, un festival care aduce in Romania cele mai bune trupe ale rock-ului”.
Declaratia ii apartine lui Marcel Avram, cu ocazia conferintei de presa, prilejuita de lansarea editiei 2011 Rock The City. In perioada 1, 2 si 3 iulie, la Bucuresti, vor concerta Judas Priest, WhiteSnake, Papa Roach, Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy, Hatebreed si multi altii. La Romexpo, cele trei zile de muzica buna vor fi asezonate de petreceri ale sponsorilor si de tot felul de surprize.
Pana in luna iunie, se va anunta intregul program al evenimentului.

“Suntem fericiti ca acesti artisti concerteaza in Romania, chiar vom avea o premiera, Papa Roach va fi pentru prima data in Romania si va reprezenta o onoare pentru noi sa putem fi amfitrionii acestei editii incendiare”, a declarat Denise Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment.
Deja, prima surpriza consta in faptul ca timp de 10 zile, pana pe data de 15 aprilie, D&D East Entertainment impreuna cu Eventim propune o perioada de sales. Astfel, doar in perioada 5-15 aprilie 2011, puteti achizitiona bilete la:
– 100 lei, categoria Normal Circle;
– 155 lei la categoria Golden Circle;
– abonamentele pe cele trei zile de Festival, 200 lei la Normal Circle;
– abonamentele pe cele trei zile de Festival, 250 lei la Golden Circle.

Biletele la Festivalul Rock the City, Editia 2011, vor fi disponibile in toata reteaua Eventim, online pe eventim.ro, dar si prin partenerii sai.
Click pentru detalii festival.
***
Click pentru cele mai recente stiri.