De Citit : Știri

RIUF – Targul International de Universitati

| 29 septembrie

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.
Mii de elevi de liceu și studenti au plecat la studii în străinătate, în perioada 2005-2013. Mulți dintre ei au obținut toate informațiile necesare realizării procesului de aplicare, după ce au venit la RIUF și au discutat cu reprezentanții universităților de care erau interesați.Cei peste 10.000 de vizitatori așteptați la Ediția de Toamnă RIUF 2014 se vor alătura celor peste 120.000 de vizitatori care au venit la cele 14 ediții anterioare RIUF.
Editia a XV-a a târgului internațional de universitati RIUF reunește, în București, peste 50 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a le oferi vizitatorilor o perspectivă completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.
Pe parcursul târgului, vizitatorii vor putea să afle informații cu privire la care sunt programele de licență sau de masterat pe care le au la dispoziție în domeniile de interes pentru ei, date despre taxele de școlarizare și posibilitățile de finanțare, precum și să discute cu studenți și absolvenți români ai universităților internaționale. În plus, vizitatorii vor putea participa la workshopuri susținute de reprezentanții universităților.
Pentru a participa la eveniment trebuie sa te inscrii. Înscrierea pentru eveniment oferă câteva avantaje pentru participanți: în funcție de domeniile de interes selectate, cei înscriși vor putea primi informații personalizate de la universități și vor rămâne la curent cu toate noutățile despre eveniment și despre studiile în străinătate. Mai mult, înscrierea online permite rezervarea unui loc la sesiunile de workshopuri organizate în cadrul târgului.