De Citit : Știri

Redd’s îi aduce în România pe britanicii de la Placebo

| 20 iulie

Fanii trupei Placebo au vara aceasta un motiv de bucurie, pentru că trupa lor preferată va concerta din nou la București – de data aceasta pe 6 august 2012, pe stadionul Iolanda Balaş Söter, începând cu ora 18:00. Concertul este oferit românilor de către Redd’s, berea preferată a femeilor care vor să încerce mereu ceva nou.
Dacă în 2011 și-au luat un an de pauză a-și încărca bateriile, membrii Placebo se întorc acum mai plini de energie pentru publicul român. „We’re in a good creative place right now and ideas are flowing”, declară britanicii pe site-ul lor oficial. Iar noi suntem curioși să vedem live în București efectele acestei stări pronunțat creative. Revenirea din 2012 înseamnă pentru Placebo un plan cu multe puncte bifate pe harta Europei: festivaluri mari din Ungaria, Austria sau Germania îi vor avea pe lista confirmaților.
Tot anul acesta, Brian Molko şi colegii săi au plănuit şi reîntoarcerea în studio pentru cel de-al şaptelea material discografic. Placebo, una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ la nivel mondial, a fost formată în 1994, în Anglia. Au devenit un nume pe scena muzicală internațională o dată cu lansarea single-ului Nancy Boy, în ianuarie 1997. Anii care au urmat le-au adus britanicilor peste 10 de milioane de albume vândute la nivel mondial, milioane de fani, review-uri excelente din partea specialiștilor, premii pentru activitatea muzicală și nenumărate concerte. 6 albume au creat de-a lungul timpului membrii Placebo, cu piese care s-au situat pe poziții înalte în cele mai importante topuri internaţionale.
Pe stadionul Iolanda Balaş Söter se vor auzi pe 6 august piesele care i-au făcut celebri pe cei trei: “Pure Morning”, „Every me and every you” sau „Song to say goodbye”. Evenimentul va fi deschis de clujenii de la Grimus.
Sponsorul principal al evenimentului, Redd’s, va avea pentru fani o serie de surprize la eveniment și va oferi de asemenea bilete cadou celor pe care curiozitatea îi va duce pe pagina de Facebook Redd’s.