De Citit : Știri

Razboiul dintre clanurile Montague si Capulet continua in Gnomeo si Julieta in 3D

| 07 februarie

Cea mai frumoasa poveste de dragoste a tuturor timpurilor revine pe marile ecrane intr-o comedie animata extrem de amuzanta, Gnomeo si Julieta in 3D, in care personajele principale sunt haiosii pitici de gradina.
Filmul reuneste o distributie de exceptie, piticii fiind acompaniati in aventura lor de catre cei mai renumiti actori si cantareti: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Sir Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas si Hulk Hogan, iar coloana sonora a filmului este compusa de Sir Elton John.
Referitor la aceasta experienta, celebrul muzician a declarat: "In afara de realizarea coloanei sonore, pentru Gnomeo si Julieta in 3D am fost si producator executiv. Mi-este greu sa descriu bucuria pe care am simtit-o in momentul in care am finalizat acest proiect. Am reusit sa aduc impreuna o distributie incredibila si o echipa de productie pe masura. Umorul filmului m-a atras din prima si sunt sigur ca va fi o experienta distractiva pentru spectatorii de toate varstele.”
Gnomeo si Julieta in 3D este o poveste de dragoste petrecuta vreodata intre… doi pitici de gradina. Intr-o aventura contemporana extrem de comica, variantele moderne ale celebrilor Capulet si Montague sunt doi vecini care nu se suporta. Din cauza competitiei dintre ei, gradinile lor au ajuns sa arate ridicol, pline pana la refuz cu pitici din teracota. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este ca atunci cand nimeni nu se uita, piticii prind viata si se comporta exact ca ei. De fapt, au imprumutat atat de bine trasaturile oamenilor, incat si conflictul dintre pitici s-a transformat intr-o adevarata vendeta. La fel ca pentru Montague si Capulet, apartenenta la clanurile Rosiilor din Gradina Rosie sau Albastrilor din Gradina Albastra e ceva extrem de important si implica si foarte multe responsabilitati.
Printre cursele cu masina de tuns iarba si incursiunile in piscinele oamenilor, se infiripa idila dintre Gnomeo si Julieta, care, indragostiti pana peste urechi, sfideaza indelungata rivalitate a clanurilor lor.
Din 11 februarie, razboiul clanurilor Montague si Capulet poate fi vizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta), The Light Cinema si in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Cluj, Bacau, Arad, Pitesti, Baia Mare, Timisoara, Iasi).
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.