De Citit : Știri

Premiere muzicale weekendul acesta la The Ark – James Walsh si Madame Hooligan pentru prima data la Bucuresti

| 03 februarie

James Walsh, solistul trupei Starsailor, se pregateste de prima sa vizita in Romania unde va sustine un concert acustic vinerea aceasta, pe 4 februarie la The Ark. Programul serii va incepe cu concertul trupei Madame Hooligan, o noua premiera pe scena autohtona, acesta fiind primul show pe care Radu Almasan il sustine in Romania in noua formula.
James Walsh, vocea Starsailor din spatele unor piese precum Four To The Floor, Silence Is Easy sau Good Souls si Alcoholic – nume incluse si pe lista radioului londonez XFM al celor mai bune 1000 de piese din istoria muzicii – se va afla vinerea aceasta pentru prima data in Romania. Artistul va sustine un concert in cadrul caruia va prezenta publicului roman versiuni acustice ale unor piese incluse pe albume mai vechi lansate in formula de grup, alaturi de ceilalti membri Starsailor, dar si piese noi, ce vor aparea pe primul sau album solo.
Seara va incepe dupa ora 21:00 cu un alt show ce nu trebuie ratat, si anume debutul pe scena autohtona a noului proiect muzical conceput de Radu Almasan. Dupa cativa ani petrecuti in Statele Unite, solistul Bosquito revine in Europa, de aceasta data insa impreuna cu Madame Hooligan, noua sa trupa alaturi de care a abordat un nou stil de muzica ce i-a adus dincolo de ocean fani precum Slash, Taylor Swift, Kiefer Sutherland sau Korn.
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.