De Citit : Știri

Peste 300 de oportunitati de angajare in IT&C disponibile pe HiPo.ro

| 04 decembrie

Peste 300 de oportunitati de angajare in IT&C disponibile pe HiPo.ro

Profesionistii din domeniul IT&C care sunt in cautarea unui job si studentii sau absolventii facultatilor de profil care doresc sa inceapa o cariera in domeniu au acces, pe site-ul HiPo.ro, la peste 300 de oportunitati de angajare. In aceasta perioada, portalul de cariera gazduieste cea de-a doua editie a Targului virtual pentru specialisti IT&C, o platforma de interactiune intre cei mai mari angajatori din IT&C (software, hardware, network, business) si specialistii IT&C aflati la inceput de cariera sau cu experienta profesionala.
Job-urile din domeniile IT Software, It Hardware si Telecomunicatii la care candidatii pot aplica pe HiPo.ro includ mai ales pozitii pentru programatori, dar si oportunitati adresate celorlalte categorii de specialisti IT&C. Angajatorii cauta dezvoltatori de software pentru platforme mobile, programatori PHP, JAVA, .NET, C, C++, C#, administratori de sistem, ingineri pentru suport tehnic, dar si manageri de proiect si analisti IT.
Printre companiile care participa cu stand virtual de angajator la cea de-a doua editie a evenimentului se numara: Orange, Innobyte, Endava, Metro Systems, Brainspotting, Atos, Ubisoft, Luxoft, Misys, Wooga si altele.
„Pe parcursul acestui an, ne-am extins echipa Managed Services cu aproximativ 180 de angajati, la toate nivelurile – de la pozitii entry-level oferind oportunitati studentilor si tinerilor absolventi, pana la pozitii de specialisti ca seniori in domeniul IT. Atos ofera un pachet de beneficii atractiv, de la salarii competitive – adaptate la nivelul expertizei, responsabilitatilor si rezultatelor – la recunoasterea succeselor, dezvoltare profesionala si personala, prin participare la cursuri, workshop-uri, sansa calatoriilor in strainatate in program de delegatie si nu numai.
In prezent, avem deschise inca aproximativ 30 de pozitii dedicate specialistilor IT. In speta, urmatoarele profiluri: Database Oracle or MSSQL Specialist/Administrator; Senior SAP Basis Administrator; Change Coordinator; IT Team Manager; System Administrator – Windows Server 2003; Windows System Administrator – Active Directory; LINUX / UNIX System Administrator ; IT Specialist – French Speakers.” a declarat Larisa Vancea, Business Unit Head, Managed Services Romania, Atos IT Solutions and Services.
Pe langa posibilitatea aplicarii la oportunitatile de cariera disponibile in tara si in strainatate, pasionatii domeniului IT&C care viziteaza microwebsite-ul dedicat targului de pe HiPo.ro au ocazia sa afle mai multe despre angajatorii care ii intereseaza oprindu-se la standul virtual al acestora, vizualizand galeriile foto si video puse la dispozitie de companii. In plus, persoanele care isi inscriu un CV pe site pana la sfarsitul anului participa automat la concursul pentru castigarea unui laptop sau a uneia din cele 10 sedinte de consiliere in cariera oferite de specialisti in resurse umane.
Candidatii pot aplica la oportunitatile de cariera din domeniul IT&C prin depunerea CV-ului HiPo.ro la standurile virtuale ale angajatorilor.
Mai multe detalii pot fi regasite pe microwebsite-ul evenimentului.
“Targul virtual HiPo.ro pentru specialisti IT&C” (15 noiembrie – 16 decembrie 2012) se afla la cea de-a doua editie. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul IT&C care sunt in cautarea unui job, dar si tinerilor studenti sau absolventi ai facultatilor de profil care doresc sa inceapa o cariera in domeniu.
Partenerii proiectului sunt: Brainspotting, Endava, Innobyte, Metro Systems, Orange.