De Citit : Știri

OZOSEP – Targ Gastro-Cultural

| 06 mai

Degustare de vinuri, discutii despre gastronomie, concert de jazz, atelier pentru copii, gulaș special si nelipsitele delicatese 100% naturale…toate acestea se vor gasi în weekendul 9-10 mai, între orele 11-20 sâmbăta și 11-18 duminica, la editia lunii mai a târgului gastro-cultural lunar ”Ozosep”.
Evenimentul va avea loc în curtea Insitutului Balassi – Insitutul Maghiar din Bucuresti, str. Gina Partichi (fosta Orlando) nr.8, la cativa pasi de piata Victoriei.
Ca de fiecare data, vizitatorii sunt asteptati si acum cu o serie de noutăti si surprize! Invitatul special al acestei editii va fi domnul Mircea Dinescu, care ne va delecta cu vinurile sale în ambele zile ale evenimentului. Gulasul va fi pregatit dupa reteta unica a ”Castle Hotel Daniel” din Talisoara, judetul Covasna, sub atenta îndrumare a bucatarului Orbán Ferenc, iar copiii vor decora lingurite personalizate la atelierul Mycreativeplace, în ambele zile.
Sâmbata de la ora 12 va avea loc un concert worldmusic sustinut de artista Szirtes Edina Mókus din Ungaria. Pentru mai multe detalii si programul evenimentelor, urmariti pagina de facebook: Târgul Ozosep!
Ceea ce este neschimbat: produsele 100% naturale, de înalta calitate si cu gust autentic, aduse de micii producatori si mesteri artizani din Harghita si Covasna, oferite într-o locatie si atmosfera deosebita, specifica Ozosep!
La târgul Ozosep se gasesc de toate: produse din carne, inclusiv carne de vânat si de miel, pastrav si cârnati de pastrav, specialităti de brânzeturi si iaurturi, prajituri si pâine de casa, turta dulce, siropuri si gemuri naturale, miere, palinca, bere mestesugareasca din Miercurea Ciuc, ceaiuri si infuzii din plante medicinale, cosmetice naturale, jucarii din lemn, haine inspirate din traditii, posete si alte produse din piele, bijuterii hand-made, carti si nelipsitul kürtoskalács, proaspat facut pe loc.