De Citit : Știri

Milu (Emil Hossu) se intoarce in lumea lui – TEATRUL!

| 11 aprilie

Dupa un stupid accident de masina, comentat pe larg de mass-media si care l-a tinut in casa cateva luni bune, indragitul actor Emil Hossu se intoarce pe scena.
Emil Hossu ne-a marturisit ca abia asteapta sa-si reintalneasca publicul, pe care il iubeste si il respecta de o viata, ca timpul acesta petrecut „la izolare” a fost oarecum benefic pentru ca i-a oferit destule clipe pentru meditatie, pentru lectura, pentru ganduri catre noi proiecte, dar si sacaitor, pentru ca l-a indepartat de teatru.
Totusi, dragostea de profesie l-a facut pe acest artist fara varsta sa lupte cu sine, sa lupte cu ranile provocate de accident si sa revina la normal intr-un timp record. Este exemplul tipic pentru un om care iubeste viata, care isi face meseria cu daruire si pe care nu-l poate dobori nimic cand este vorba de supravietuire. E la fel de vesel, de generos ca intotdeauna.
Face haz de necaz si abia asteapta sa plece in doua turnee – unul in Germania (Munchen, Frankfurt, Stuttgart), altul la Chisinau – cu spectacolul In Piata Vladimir de Ludmila Razumovskaia.
Face parte din acele generatii de luptatori care inca mai pot fi model pentru mai tinerii confrati. Este unul dintre cei mai iubiti colegi, intotdeauna mucalit, intotdeauna simpatic, intotdeauna gata sa ne sara in ajutor. Nu ratati (re)intalnirea cu un mare artist, la Nottara – teatru pe care nu l-a tradat niciodata.
Pe Emil Hossu il mai puteti vedea in spectacolele Omul Hazardului, Aniversarea si Clipe de Viata.
Vezi aici programul Teatrului Nottara sau programul teatrelor bucurestene